OVER ONS

Wij – Ronald & Paul – kwamen in contact met Michel van der Plas van de World of Birds Foundation. De medewerkers van deze stichting zagen dagelijks vogels voorbij komen die niet optimaal werden verzorgd door de vorige eigenaar. Dit ligt zelden aan de onwil van de eigenaar maar vooral aan wat er zoal wordt aangeboden aan kennis en producten op internet en in winkels. Zij zagen dat het moeilijk was om een goed adres te vinden waar alleen goede producten worden verkocht.

Veel winkels hebben geen idee wat goede voeding is voor vogels omdat ze hierin niet gespecialiseerd zijn, andere winkels met meer kennis van zaken hebben vaak zo’n uitgebreid assortiment dat het voor de meeste vogeleigenaren erg lastig is geworden om te bepalen welke producten geschikt zijn en welke niet.

Daarom hebben zij deze webshop opgericht. Zij wilden hun kennis en ervaring delen met alle vogeleigenaren van Nederland en België, enkel en alleen producten van de hoogste kwaliteit aanbieden en ook paraat staan om uw van de juiste adviezen te voorzien. Iedere vogel heeft zijn eigen behoeftes afhankelijk van de soort en manier van huisvesten. Waar zij u graag hielpen, helpen wij u nu graag. Nog steeds samen met de World of Birds, willen wij u graag helpen met het voldoen aan alle wensen om uw vogel in optimale gezondheid te houden. Daarnaast zullen we ons assortiment up to date houden en zullen we binnenkort in samenwerking met Michel van de World of Birds deze website van meer informatie voorzien. Wij zijn er voor u en uw vogel!

Met vriendelijke groet,

Ronald & Paul